Cu Travel Kit, calatoresti cu stil

Calatoriile sunt cele mai frumoase amintiri, iar in Forever avem parte din plin de astfel de experiente minunate. Pentru ca ne place sa fim liberi! Stim ca nu poti sta departe de produsele Forever cand iti faci bagajele, de aceea le-am transformat in tovarasi nelipsiti ai fiecarei calatorii, indiferent de destinatie, cu ajutorul Travel Kit.

Cu Travel Kit, iei cu tine cele mai indragite produse Forever de ingrijire de care ai nevoie zilnic oriunde, oricand.

Compus din 5 produse selectate atent, fiecare in dimensiuni ideale pentru orice tip de bagaj si in cantitatile optime, aprobate de companiile aeriene, este greu sa rezisti kitului care face furori in intreaga lume Forever si transforma orice calatorie intr-o reusita totala.

Travel Kit este o trusa versatila, ideala si pentru bagajul de la sala de sport. Ideal de pus in orice geanta de fitness, acest kit te ajuta sa te energizezi si revigorezi dupa fiecare sedinţa de sport, ajutandu-te sa arati si sa te simti cu adevarat mai bine de fiecare data cand iesi din sala.

 Ce contine Travel Kit?

ALOE-JOJOBA SHAMPOO – 50 ml

O formula noua! In loc sa se bazeze exclusiv pe agentii spumanti artificiali, ingredientul nostru preferat, gelul de aloe, contine saponine naturale care ajuta la crearea unei spume delicate. Jojoba ofera un efect de keratinizare care stimuleaza culoarea si stralucirea naturala a parului. Aceste ingrediente indeparteaza reziduurile de grasime de pe par si in acelasi timp calmeaza scalpul. De acum, imbunatatit si cu Forever Essential Oils Lavender, pentru ca parul tau sa atraga si mai multe priviri.

Beneficii:

  • Contine saponine naturale
  • Formula delicata, potrivita pentru toate tipurile de par
  • pH echilibrat

ALOE-JOJOBA CONDITIONING RINSE – 50 ml

Formulele de obtinere a produselor evolueaza in acelasi ritm in care o face stiința astazi. Am reconceput formula veche a balsamului pentru a o face sa fie in sinergie cu Aloe-Jojoba Shampoo. Acest balsam este fortifiat cu complexul de vitamine B, macadamia, jojoba si Forever Essential Oils Lavender, care ofera stralucire parului si il fac mai usor de coafat. Este suficient de puternic pentru a conferi parului suplete si stralucire si a-l face usor de coafat, dar si suficient de usor pentru a putea fi lasat pe par fara limpezire si fara a incarca firul de par.

Beneficii:

  • Formula imbunatatita, imbogatita cu uleiuri naturale
  • Lasa parul matasos, usor de coafat
  • Hidrateaza parul si amelioreaza aspectul varfurilor deteriorate

ALOE BATH GELEE – 50 ml

Un moment de relaxare la finele unei zile pline de activităati stresante? Nu uita Aloe Bath Gelée, ideal pentru un dus revigorant sau o baie relaxanta. Contine gel stabilizat de Aloe vera si extracte vegetale recunoscute pentru proprietatile calmante si relaxante. Folosirea concomitenta a lufei ajuta la indepartarea celulelor moarte si asigura igiena, catifelarea si hidratarea pielii.

Beneficii:

  • Formula delicata cu pielea
  • Ideal deopotriva pentru revigorare si relaxare
  • Bogat in Aloe vera si extracte din plante

ALOE MOISTURIZING LOTION – 50 ml

Capriciile vremii, vantul, factorii poluanti isi lasa zi de zi amprenta asupra pielii. De acum, vei putea combate aceste efecte cu excelenta emulsie Aloe Moisturizing Lotion. Este ideala pentru ingrijirea fetei, mainilor si corpului, contribuind la contracararea efectelor poluarii si agresiunii factorilor de mediu. Se aplica la nivelul fetei, mainilor sau corpului prin miscari usoare de masaj. Ingrijire completa a pielii, indiferent unde te poarta viata.

Beneficii:

  • Efect intens hidratant pentru ten si corp
  • Ideala si pentru ingrijirea mainilor
  • Nu contine lanolina
  • Textura bogata, onctuoasa

FOREVER BRIGHT TOOTHGEL – 30 ml

Excelenta pentru copii, vegetarieni si, de fapt, pentru toata lumea! Formula sa delicata, fara fluor, combina gelul de aloe, propolisul, despre  care diferite studii clinice au aratat ca are un rol important in mentinerea sanatatii orale, si menta pentru o aroma naturala si o dantura alba, sanatoasa. Senzatia de prospetime si curatenie te va insoti mult timp dupa ce ai terminat periajul dentar.

Beneficii:

  • Contine propolis
  • Formula ideala pentru intreaga familie
  • Nu contine fluor

 

Travel Kit este preferatul oricarui bagaj si secretul in a arata si a te simți mai bine cu produsele tale preferate Forever, indiferent la cati kilometri distanta esti de casa. Si, pentru ca se apropie cu pasi repezi cel mai frumos sezon al anului, in care cuvantul de ordine pe buzele tuturor este „a darui”, Travel Kit poate fi o alegere inspirata si potrivita pentru cei dragi.

 

Autor

Forever Living Products Romania